luni, 18 aprilie 2011

Dreptul la spitale!

Am ajuns dupa 22 de ani de la evenimente sa plângem si sa protestam ca ramânem fara spitale sau dispensare medicale în comune si orase. Nu-mi vine sa cred ca mintea diabolica a unor personaje poate recurge si la astfel de gesturi: sa tai bietului om si dreptul de a se trata în localitatea sa de bastina! Dupa ce de-abia se puteau descurca medicii cu dotarile rudimentare la sate, comune si chiar orase pentru a putea face fata solicitarilor diverse din partea pacientilor le aruncam dracului si-n aer sa nu mai existe decât aziluri! Cu ce sa se deplaseze un biet batrân si unde daca la el în comuna nu mai are dispensar? Alege sa moara în propria-i casa pentru ca si-asa nu mai are cine sa-l consulte, sa nu mai vorbesc de tratament! Nu-i suficient ca ne-au pus pe butuci agricultura, industria, cultura, mai urma si dreptul la spitale sa-l mai pierdem si la propria religie si gata cu noi! O sa ajungem sa nu putem sa ne îngropam mortii în propriul pamânt din cauza unor nemernici care scornesc tot felul de legi antiromânesti pentru a se favoriza pierderea identitatii ca român în propria-i tara. În loc sa se caute solutii pentru modernizarea spitalelor se recurge la desfiintarea lor lasând oamenii fara asistenta medicala locala punându-i pe drumuri în alte localitati (si asta numai daca au posibilitati de deplasare). Rusine, rusine nationala!

Pitipoance TV

Este de-a dreptul strigator la cer cum asemenea "mamifere" sunt exasperant de mult mediatizate de-o anumita parte a mass-mediei care vrea rating-uri foarte mari pe seama unui segment social care nu are alta treaba decât sa-si holbeze ochii si sa-si ascuta auzul doar la asemenea subproductii. Jenant! În loc sa prezentam oamenilor viata tinerilor onesti care muncesc pe brânci la noi în tara si peste hotare pentru un posibil trai mai bun intoxicam populatia cu fel si fel de pitipoance rasarite peste noapte direct în curtea unor televiziuni si telenovelizam viata lor si-asa lipsita de bun simt si de valoare! Se dau "maimutele" în spectacol mai rau ca la circ si sunt în stare de orice mojicie pentru a se face remarcate si pentru a deveni VIP-uri! Veti spune poate ca traim în democratie si fiecare face ce vrea si cum poate! Traim în jungla fratilor, nici urma de democratie civilizata!

Exprima-ti liber opinia

În acest sens am creat 2 sondaje externe în afara celor existente pe acest blog. Exprimati-va cu curaj si responsabilitate opinia în sondajele blogului si în cele externe si postati-va comentariile pe blog, pe forum, pe adresele e-mail puse la dispozitie!
sondaj 1 click aici
sondaj 2 click aici

Despre forumul TIMPUL NOSTRU

TIMPUL NOSTRU se vrea a fi forumul tinerilor de pretutindeni care vor sa se exprime liber folosind fascinanta lume a internetului. Se spune despre internet ca are parti bune dar si rele. Acum fiecare internaut alege ce-i convine din universul informational numit internet. De ce un astfel de forum veti întreba pe buna dreptate?! Care este scopul existentei lui pe internet? La ce foloseste si mai ales cui în mod deosebit? De ce se vrea acest forum cu totul special? Care este finalitatea postarilor diverse de catre utilizatorii lui si ce anume se va putea discuta în cadrul sau? Ce avantaje si dezavantaje poate avea un simplu utilizator de pe urma acestui forum? Si întrebarile pot continua cu nemiluita!
O sa încerc sa raspund punctual la câteva din întrebarile de mai sus.
click aici