joi, 24 ianuarie 2013

24 IANUARIE - ZIUA UNIRII

24 Ianuarie 1859 - 24 Ianuarie 2013
Sarbatoarea Unirii Pricipatelor Române.
Ca deobicei în ultimii ani guvernantii nostri fac act de prezenta doar de forma pentru a iesii în evidenta sa dea bine în poze si la televiziuni, sa nu zica lumea ca nu fac si ei ceva pentru tara asta!
Traiasca ciorba de fasole cu ciolan - pomana nationala traditionala pentru saracime!

sursa
sursa
sursa
sursa

sursa
sursa
Multi românasi nici macar nu stiau cu ce ocazie manânca pomana guvernamentala! Habar nu aveau ca azi este Ziua Unirii! Noroc cu copilasii aia de cativa anisori care stiau mai multe despre Unire decât niste babe inculte care habar nu aveau pe ce lume traiesc si care venisera cu siguranta sa manânce pomana autoritatilor si poate, pe buna dreptate, saracii nu aveau probabil ce pune pe masa acasa!
Câteva minute de prins în Hora Unirii cu "prostimea", câteva alocutiuni laconice la microfon, poze, filmari, nitica gustare din pomana traditionala ciorba de fasole cu ciolan si .... cam atât pentru stimabilii nostri guvernanti prezenti la Sarbatoarea Nationala a Unirii. Unii nici macar nu s-au deranjat sa se deplaseze pentru importanta zi nationala!
Halal guvernanti, halal popor!

ATENTIE ROMÂNI: NE MOR TINERII ÎN RÃZBOAIELE ALTORA! GUVERNANTI, CE AVETI DE GÂND?

Condoleante celor 2 familii ale celor 2 tineri români ucisi de curând in Algeria. Un moment deosebit de trist pentru toti românii de pretutindeni!

Chiar daca acesti tineri se pare ca nu erau militari, ci lucrau acolo, moartea lor a fost în zadar pentru ca ei munceau pentru un amarat de salariu care comparativ cu cel din România poate nici nu se compara, pentru ca în tara lor de obârsie nu puteau sa-si asigure un trai decent din cauza saraciei provocate de 23 de ani de canaliile de guvernanti perindati vremelnic pe la putere. De aceea se impune sa mai tragem un semnal de alarma pentru guvernanti reiterând cele mentionate deunazi într-un articol publicat aici si anume ...

ATENTIE ROMÂNI: NE MOR TINERII ÎN RÃZBOAIELE ALTORA! 
GUVERNANTI, CE AVETI DE GÂND?

Un semnal de alarma dureros se impune a fi tras pentru ca în teatrele de operatiuni unde s-au trimis soldati români conform unor tratate moartea începe sa includa pe lista sa neagra tot mai multi tineri! Parintii acestor copii nici macar nu pot sa-i vada pentru ultima oara deoarece sinistrul sicriu metalic este sigilat! Câteva alocutiuni laconice din partea unui oficial al guvernului (care poate nici macar nu stie sa tina o arma în mâna) sunt suficiente pentru preamarirea jertfei inutile a acestor vlastare! Un drapel al României înmânat cu stângacie de oficialii guvernului (a se vedea ritualul de împaturire minutios al drapelului înainte de a fi înmânat familiei îndoliate din partea armatei U.S.A.) nu tine loc de consolare pentru durerea pierderii pricinuite! La ce folosesc aceste jertfe inutile si mai ales cui? Sunt considerati eroi (într-adevar sunt niste eroi, dar nu eroi jertfiti pe pamântul scumpei patrii, ci pe altarul altor tari si interese) si trebuie cinstiti ca atare de catre neamul românesc si nu trebuie uitat faptul ca au murit pentru ca în tara lor este saracie si mai de voie mai de nevoie au plecat si pentru un ban consistent la înrolare voluntara! Aceasta este ironia sortii si perfidia celor care stau bine merci pe fotolii confortabile bifându-si pe o nenorocita de agenda de lucru înca o "realizare" politica în fata stapânilor carora le sunt jalnice slugi! Condoleante familiilor îndurerate!